BUITENGEVELISOLATIE SYSTEMEN

Buitengevelisolatie met Sierpleister

Sierpleister wordt vaak gekozen als gevelafwerking bij renovaties en nieuwbouwprojecten. Gevelbepleistering beschermt goed tegen vocht. Bovendien kan het gecombineerd worden met een isolatielaag om zo de energiekosten te verlagen.

Gevels bepalen voor een flink stuk de uitstraling en de waarde van een woning. Een goed ogende buitenkant is altijd een goed begin. Is uw gevel verouderd dan zorgen wij voor een opknapbeurt, desgewenst een ‘new look’.

Buitengevelisolatie met Steenstrips

Een gevelisolatie systeem voorzien van minerale Sto-steenstrips heeft een oer-Hollandse uitstraling en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De systeemcomponenten van Sto zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en garanderen een duurzame kwaliteit met een verwachte levensduur van 50 jaar. Minerale steenstrips zijn onderhoudsarm, duurzaam en lichtgewicht. Het geringe gewicht van de minerale steenstrip doet niets af aan de robuustheid en levensduur van het materiaal. In combinatie met een buitengevelisolatie systeem zijn minerale steenstrips damp-open, maar bestand tegen indringing van vocht van buitenaf. Dat zorgt voor een gezond binnenklimaat én een onderhoudsarme gevel. De slanke opbouw van het systeem zorgt ervoor dat er weinig daglicht verloren gaat in raampartijen.